Γαλανοπούλου: Η αστρονομική αμοιβή της για το «Λατρεμένοι μου Γείτονες»

Η δικαστική περιπέτεια που ταλαιπώρησε την αγαπημένη από την τηλεοπτική της παρουσία Άβα Γαλανοπούλου απασχόλησε όσο λίγες την κοινή γνώμη.

propoli

Τόσο για το γεγονός της τεράστιας απάτης που φαίνεται πως στήθηκε σε βάρος της από τον πρώην σύντροφό της όσο και για το τεράστιο ποσό που της είχε αποσπάσει.

Όπως αποκαλύφθηκε επρόκειτο για το ποσό των 1.200.400 ευρώ, που ήταν οικονομίες της ηθοποιού και της είχε εμπιστευτεί στον πρώην σύντροφο της με σκοπό εκείνος να φροντίζει για την ασφάλισή της, το ΤΕΒΕ, τις φορολογικές δηλώσεις, τα έξοδα κάθε μήνα, ακόμη και για τον λογαριασμό του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο αλλάζει σε εταιρικό.

«Ότι χρήματα έβγαζα, τα κρατούσα»

Δικαίως πολλοί αναρωτήθηκαν πού βρήκε η Άβα αυτά τα χρήματα. Ήταν μια ερώτηση που της έκανε ακόμη και στενός της φίλος, σκηνοθέτης του θεάτρου.

«Δουλεύω ασταμάτητα πριν ακόμη τελειώσω το σχολείο. Έχω εργαστεί ως σερβιτόρα, έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ως φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, διορθώσεις κειμένων, baby sitting και ύστερα μπαίνει στη ζωή μου το θέατρο, τα τηλεοπτικά σενάρια, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις πιο πετυχημένες σειρές.

Ξεκίνησα από το μηδέν σ’ αυτή τη δουλειά και πήγα βήμα – βήμα. Έζησα τη χρυσή 20ετία της τηλεόρασης και εργάζομαι χωρίς σταματημό από το καλοκαίρι του 1982. Ό,τι χρήματα έβγαζα, τα κρατούσα. Μια περιουσία ζωής, που δεν έκανα ούτε σπίτια, ούτε οικόπεδα.

Έφτυσα αίμα για να τα αποκτήσω. Δεν μου τα χάρισαν, δεν τα έκλεψα, δεν υπήρξα κληρονόμος και δεν κέρδισα το τζόκερ. Τα δούλεψα μέχρι το τελευταίο ευρώ», εξηγεί η ίδια σε συνέντευξη της

Ενδεικτικά, για το σήριαλ οι «Λατρεμένοι μου Γείτονες» η Άβα Γαλανοπούλου ως πρωταγωνίστρια, αμειβόταν αρχικά με 4.000 ευρώ το επεισόδιο και στον δεύτερο κύκλο με 7.500 ευρώ.

 

Loading