ΠΑΟΚ: Θλάση ο Χριστοδούλου

Χωρίς τον Αντρέα Χριστοδούλου για μια εβδομάδα θα αναγκαστεί να συνεχίσει o ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας (4/12), στην επανέναρξη της Basket League.

propoli

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο 26χρονος γκαρντ για τον τραυματισμό που υπέστη εσχάτως, επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση και αφορούν σε θλάση πρώτου βαθμού στον δελτοειδή μυ στον αριστερό ώμο. Ο αθλητής κινείται ήδη με πρόγραμμα θεραπείας, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Απόντες από τις προπονήσεις παραμένουν οι -επίσης τραυματίες- Μάλκομ Γκρίφιν, Τζος Κάρτερ και ο Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος ταλαιπωρείται από κορονοϊό.

Μετά το παιχνίδι στην Πάτρα ο «Δικέφαλος» έχει «βαρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο αφορά, αρχικά, στην ευρωπαϊκή μάχη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Γαλατασαράϊ (8/12).

Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα με τον Αρη (11/12), το εκτός έδρας ματς για την Α1 με τον Ιωνικό (18/12) και στις 22/12 το παιχνίδι, στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο την Ιγκοκέα.

Στις 26 ή 27/12 υπάρχει, ακόμη, ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ενώ η καινούργια χρονιά θα αρχίσει με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (2/1).

Δείτε επίσης: «Φιλική» νίκη της Λάρισας επί του Αρη (80-74)

 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading