Ανέστης Πετρίδης: Γιατί κατεβαίνω με το ΜέΡΑ25

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το ΜέΡΑ25 εξηγεί ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Ανέστης Πετρίδης, σε σχετική ανάρτησή του στα social media.

propoli

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κ. Πετρίδης:

«Η απόφαση στα νεανικά μου χρόνια να αφιερωθώ στον αγώνα για κοινωνική απελευθέρωση, ισότητα, δικαιοσύνη και ανθρώπινη αξιοπρέπεια υπήρξε ακλόνητη μέχρι και σήμερα.

Η συμπόρευση με το ΜέΡΑ25 και η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Θεσσαλονίκης, σηματοδοτεί την ανάγκη, μετά από δέκα χρόνια κρίσης, αυτές οι αξίες να βρεθούν στον πυρήνα μιας νέας πολιτικής η οποία δεν θα μεταφέρει στο απώτερο μέλλον την κατάκτησή τους, ούτε θα αναπολεί το παρελθόν και τις “καλές μέρες” που έζησαν κάποιες γενιές πριν από τα μνημόνια, γιατί κατά τη διάρκεια αυτών των “καλών ημερών” διαμορφώνονταν οι συνθήκες ερχομού των μνημονίων.

Αυτή η ανάγκη για νέα πολιτική απαιτεί την συνάντηση των ανθρώπων κάθε γενιάς που βρέθηκε στο κοινωνικό και οικονομικό περιθώριο, που τις ανάγκες της τις έκαναν “προϊόντα” αγοραπωλησίας και διαπραγμάτευσης μιας χούφτας ολιγαρχών, θυσιάζοντας δικαιώματά και ζωές στο βωμό της ευημερίας τους.

Το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25, είναι η βάση διαμόρφωσης αυτής της νέας πολιτικής για αυτό συστρατεύομαι μαζί του.

Το παρελθόν διδάσκει.

ΣηΜέΡΑ αλλάζουμε το τοπίο.

Ανυπάκουα διαμορφώνουμε το μέλλον μας.

Πετρίδης Ανέστης».

Loading