Θ. Καράογλου: “Οι εκλογές δεν είναι χαβαλές”

«Οι εκλογές δεν είναι χαβαλές, είναι σοβαρή υπόθεση. Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής στη Β Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Θόδωρος Καράογλου στον FLASH 99,4 και την εκπομπή «Politik – Μιλάμε Πολιτικά» με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο και τον Σταμάτη Βαλασιάδη.

propoli

Όπως είπε ο κ. Καράογλου το στοίχημα των εκλογών είναι η συμμετοχή. «Εμείς ζητάμε από τους πολίτες να μας δώσουν ισχυρή εντολή για να μην μπούμε σε περιπέτειες. Θέλουμε ξεκάθαρες λύσεις, σταθερή κυβέρνηση για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας. Ζητάμε αυτοδυναμία χωρίς να μπούμε στη λογική του παζαριού».

Ο κ. Καράογλου προέβλεψε ότι το ποσοστό της ΝΔ στη Β Θεσσαλονίκης θα ξεπεράσει το 40%.  και τόνισε ότι  δεν περισσεύει καμία ψήφος.

Ερωτηθείς για τον ΟΑΣΘ είπε πως “όπου το κράτος προσπάθησε να κάνει τον επιχειρηματία είχαμε ελλείμματα και διαφθορά» και υπογράμμισε ότι «την επόμενη μέρα η διοίκηση Παππά θα είναι παρελθόν».

Και πρόσθεσε: «Την επόμενη μέρα των εκλογών θα συζητήσουμε με ψυχραιμία για το μέλλον του Οργανισμού όχι σε βάρος των πολιτών, της κοινωνίας και των εργαζομένων.»

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ για κρυφή ατζέντα απάντησε: « Μία κυβέρνηση που φυλλοροεί πολιτικά καταφεύγει στις παλαιοκομματικές μεθόδους της κινδυνολογίας και της παροχολογίας».

Loading