Μηταφίδης: Η κυβέρνηση που θα προκύψει να μην είναι μία νέα μνημονιακή κυβέρνηση

«Η κυβέρνηση που θα προκύψει από την κάλπη της 7ης Ιουλίου να μην είναι μία νέα μνημονιακή κυβέρνηση», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Τριαντάφυλλος Μηταφίδης στον FLASH 99,4 και τη Μίνα Αφεντούλη.

propoli

Και πρόσθεσε: «Η κρυφή ατζέντα της ΝΔ είναι να παραδώσει τις επικουρικές συντάξεις σε ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες».

Όσον αφορά στην επένδυση του Ελληνικού υπογράμμισε: « Η υπόθεση δεν έχει σκαλώσει σε εμάς. Υπάρχουν θέματα εσωτερικών συγκρούσεων, θέματα ανταγωνισμού ανάμεσα στους κατασκευαστές».

Μάλιστα ο κ. Μηταφίδης είπε ότι «υπάρχει αύξηση των επενδύσεων στην Ελλάδα που δεν προβάλλεται από το μιντιακό κατεστημένο της χώρας».

«Είναι μία άνιση μάχη, γιατί το αυτό το μιντικαό κατεστημένο που έχει λερωμένη τη φωλιά του κρύβει την αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να απαντήσει στην κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι διαψεύστηκαν οι αριστερές προσδοκίες απάντησε: «Αριστερά είναι ό,τι λύνει προβλήματα και διασφαλίζει τα δικαιώματα των πολιτών. Δεν είναι θρησκευτική σέχτα. Είναι κοινωνική και πολιτική δύναμη».

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε πως είχε κόστος για το ΣΥΡΙΖΑ όπως όλες οι μεγάλες τομές. «Κόψαμε το γόρδιο δεσμό ενός κακοφορμισμένου προβλήματος εξωτερικής πολιτικής. Η Συμφωνία των Πρεσπών δεν έγινε δεχτή από το λεγόμενο θρησκευτικό ακροατήριο το οποίο φανατίστηκε».

Loading