Μetron Analysis: Μεγάλη η διαφορά Πατούλη στην Αττική

Μέγάλο προβάδισμα στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής δίνει νέα δημοσκόπηση στον Γιώργο Πατούλη, έναντι της Ρένας Δούρου και του Γιάννη Σγουρού.

propoli
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από τη Μetron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής».
Σύμφωνα με την έρευνα ο Γιώργος Πατούλης συγκεντρώνει ποσοστό 30%, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται με τα ίδια ποσοστά η νυν περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Γιάννης Σγουρός.

Τα ποσοστά της δημοσκόπησης

  • Γιώργος Πατούλης 30%
  • Ρένα Δούρου 14%
  • Γιάννης Σγουρός 14%
  • Γιάννης Πρωτούλης 4%
  • Ηλίας Παναγιώταρος 4%

Αναλυτικότερα τα ευρήματα της έρευνας

Ο υποψήφιος της ΝΔ, πάντα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, έχει προβάδισμα σε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές κατηγορίες, όπως και σε όλες τις ηλικίες των ψηφοφόρων, εκτός της ηλικιακής ομάδας 17-34, όπου προβάδισμα έχει η Ρένα Δούρου,

Ο κ. Πατούλης προηγείται επίσης των αντιπάλων του στον δείκτη δημοτικότητας (48% θετικές γνώμες) αλλά και στην παράσταση νίκης, αφού ένα ποσοστό της τάξης του 40% απαντά πως θα είναι και ο νικητής των εκλογών.

Ανάλογη η εικόνα και στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών: Ο Γιώργος Πατούλης εμφανίζεται -σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση- να καταγράφει εύκολη νίκη με αντίπαλο τη Ρένα Δούρου (58% έναντι 20%) και μια κάπως λιγότερο εύκολη με αντίπαλο τον Γιάννη Σγουρό (45% έναντι 28%).

 

Loading