ο Ηλ.Ζάχαρης παρουσιάζει τους πρώτους υποψήφιους

Το 1/4 των υποψηφίων του ψηφοδελτίου για το δημοτικό και τα τοπικά συμβούλια παρουσιάζει σήμερα τις 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Ηλίας Ζάχαρης.

propoli

Όπως είπε ο κ.Ζάχαρης στην εκπομπή ΕΔΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Αντώνη Οραήλογου στην ΕΓΝΑΤΙΑ Τηλεόραση, η παράταξη προχωρά με συγκεκριμένα και προγραμματισμένα βήματα προς τις εκλογές του Μαΐου.

“Ξεκινήσαμε τον Νοέμβριο με την παρουσίαση της υποψηφιότητας, τον Δεκέμβριο εγκαινιάσαμε με αγιασμό τα γραφεία μας, πριν τα Χριστούγεννα κάναμε τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη νεολαία, τώρα παρουσιάζουμε τους πρώτους υποψηφίους και τον επόμενο μήνα θα παρουσιάσουμε θα είναι γνωστός στους δημότες, ο μισός συνδυασμός μας”, είπε ο κ.Ζάχαρης.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας του Δήμου Νεάπολης, στην γωνία των οδών Ζάκκα 25 και Διδυμοτείχου και θα την ευλογήσει ιερωμένος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κατόπιν συνεννοήσεως με τον Σεβασμιώτατο κ.κ.Βαρνάβα.

Όπως εξήγησε ο κ.Ζάχαρης, η αρχική επιλογή της παράταξης ήταν να γίνει η εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Νεάπολης, αλλά, όπως διευκρίνισαν οι υπηρεσίες, δεν μπορούσε να παραχωρηθεί, λόγω κάποιου προβλήματος στον χώρο.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία του στο κυριακάτικο συλλαλητήριο στην Αθήνα, ο κ.Ζάχαρης είπε ότι αισθάνθηκε την υποχρέωση να συμμετάσχει σε μία μία εκδήλωση που είχε ως στόχο να διατρανωθεί η αφοσίωση των Ελλήνων στην υπεράσπιση της Μακεδονίας.

“Ο Δήμος Νεάπολης -Συκεών είναι είναι από τους ελάχιστους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, δήμους της Μακεδονίας, οι οποίοι αδιαφόρησαν για το θέμα. Δεν έδωσε ούτε καν απάντηση στην Ομοσπονδία Μακεδονικών Συλλόγων που έστειλε το ψήφισμα που ενέκριναν σχεδόν όλοι δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας. Το μήνυμα που παίρνουμε καθημερινά από τους συνδημότες μας είναι η αγωνία και η ανησυχία τους και εμείς δεν διανοούμαστε να αγνοήσουμε αυτό το μήνυμα για κανένα κομματικό όφελος”, επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών.

 

Loading