Προς την παράταξη Καμαρινού οδεύει ο Κ. Γίδαρης

Πολύ κοντά στην ένταξή του στο συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, Γιάννη Καμαρινού, βρίσκεται ο Κώστας Γίδαρης.

propoli

Αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη δημοτική παράταξη «Δυναμική Ενωτική Παρέμβαση» και την ανεξαρτητοποίησή του, την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Γίδαρης εμφανίζεται έτοιμος να συνεργαστεί με τον κ. Καμαρινό και το συνδυασμό «Ξεκινάμε από την Αρχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. Οι δυο τους, εξάλλου, εμφανίστηκαν μαζί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ενώ προάγγελος συνεργασίας μπορεί να θεωρηθεί και η ανάρτηση του κ. Γίδαρη, το μεσημέρι της Τρίτης (26/3).

Συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου ανέβασε στα social media ρεπορτάζ που περιείχε την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, σχολιάζοντας παράλληλα τα εξής:

«Είναι ξεκάθαρο πως η επόμενη ημέρα στο Δήμο απαιτεί δυνατή ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, ούτε αποτυχημένες συνταγές του παρελθόντος, ούτε εκπαιδευόμενους μάγους αλλά ούτε και πατρωνίες!!!».

Μάλιστα, έκλεισε την ανάρτησή του με τη φράση «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!», που αποτελεί και την ονομασία της παράταξης Καμαρινού.

Τι αναφέρει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης ο Κ. Γίδαρης:

«Με την παρούσα επιστολή μου και συμφώνως με τα οριζόμενα στην παρ. 4 του αρθ. 66 του Ν. 3852/2010, θα ήθελα να σας δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ”.

Οι τελευταίες εξελίξεις ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών και η προσωπική απόφαση του επικεφαλής της παράταξης περί μη συνέχειας του συνδυασμού, με την ταυτόχρονη προσωπική του στήριξη σε ένα συνδυασμό, που ουδεμία σχέση έχει με την υφιστάμενη μέχρι τούδε δημοτική παράταξη την οποία υπηρέτησα με απόλυτο σεβασμό στις αρχές και τις αξίες που όλοι μαζί πρεσβεύαμε με κεντρική πάντα στόχευση το καλό του τόπου, αλλά και οι συνεργασίες με πολιτικούς χώρους και πρόσωπα που απέχουν παρασάγγας από την προσωπική πολιτική μου φιλοσοφία και τις σκέψεις μου για ένα καλύτερο Δήμο, με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή να σας δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου.

Επειδή σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Ν.3852/2010, συνεπακόλουθα και αυτοδίκαια η ανεξαρτητοποίηση μου από την ανωτέρω δημοτική παράταξη επιφέρει και την απώλεια της ιδιότητας μου ως μέλους της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας, στην οποία και είμαι αντιπρόεδρος, παρακαλώ πολύ για τις δικές σας ενέργειες περί της αντικατάστασης μου από την εν λόγω επιτροπή».

Loading