Οκτώ υποψηφίους στις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν οι Έλληνες Ριζοσπάστες

Τα ονόματα οκτώ νέων υποψηφίων για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσαν οι Έλληνες Ριζοσπάστες, του Σάββα Τσιτουρίδη.

propoli

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, οι περισσότεροι εξ αυτών «διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών. Έχουν διακριθεί στον προσωπικό και επαγγελματικό βίο τους με μεγάλη επιτυχία και είναι καταξιωμένοι στις κοινωνίες όπου ζουν και εργάζονται».

Τα ονόματα και τα σύντομα βιογραφικά των υποψηφίων:

Ηλιάδης Στέλιος

Αποφοίτησε με άριστα από τη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Εργάστηκε σε οικογενειακή επιχείρηση κεραμοποιίας. Τον Απρίλιο του 2019 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία. Ζει στο Μόναχο, Γερμανία.

Καρφάκη Χρυσούλα

Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής (ΝΟΠΕ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) σε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές, και πτυχιούχος Θεολογίας του ιδίου πανεπιστημίου. Εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις πωλήσεων–ανάπτυξης πελατολογίου σε μεγάλους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς. Έχει πολυετή προϋπηρεσία στον ευρύτερο χώρο τραπεζικών ιδρυμάτων. Γνωρίζει αγγλικά και ρωσικά. Ζει στην Αθήνα.

Κρούπνικ Ελισάβετ

Σπούδασε Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στο Glion Institute of Higher Education (GIHE) της Ελβετίας και έχει μεταπτυχιακό στους τομείς της Μόδας και Ειδών Πολυτελείας από το Instituto Marangoni του Λονδίνου. Εργάστηκε στο χώρο του τουρισμού στο Λονδίνο. Απασχολήθηκε στις πωλήσεις και στις δημόσιες σχέσεις γνωστής εταιρείας μόδας. Ζει στην Αθήνα.

Σαραφιανός Γρηγόριος

Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και διετέλεσε εκλεγμένος εκπρόσωπος των φοιτητών στη Σύγκλητο του ΑΠΘ. Είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ιδιωτικής Γενικής Κλινικής που λειτουργεί από το 1957 και ιδιοκτήτης φαρμακείου. Από το 2010 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, εκπροσωπώντας 133 Ιδιωτικές Κλινικές.

Εκπροσωπεί επίσης τις Ιδιωτικές Κλινικές της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ιδιωτικών Νοσοκομείων UEHP και από τον Φεβρουάριο του 2015 είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής. Διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΘ ( Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης), εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Βορείου Ελλάδος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών ΣΙΚΕ. Ζει στη Θεσσαλονίκη.

Σεραφίδου Ελένη-Μαρία

Σπούδασε Νομική στο Universita degli Studi di Macerata της Ιταλίας. Από το 2008 ασκεί δικηγορία, πρώτα στη Θεσσαλονίκη ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στη Λιβαδειά ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λιβαδειάς. Γνωρίζει ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ζει στη Λιβαδειά.

Σταματίκα Κατερίνα

Έχει μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή από το Indiana State University των ΗΠΑ με ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες και στα προβλήματα συμπεριφοράς. Εργάζεται ως ειδικός συνεργάτης σε σχολεία και οργανισμούς και στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή με μαθητές όλων των βαθμίδων. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Ζει στη Θεσσαλονίκη.

Στεφανίδου Δήμητρα

Απόφοιτη Λυκείου. Μετά από μια επαγγελματική διαδρομή ως ελεύθερος επαγγελματίας και υπεύθυνη τμημάτων σε ιδιωτικές εταιρείες, σήμερα εργάζεται στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στο τμήμα επίβλεψης παιδιών ΑΜΕΑ. Ζει στη Θεσσαλονίκη.

Τσαρτσαμπαλίδου Μαρία

Σπούδασε τουριστικά επαγγέλματα και εργάστηκε για πολλά χρόνια ως στέλεχος στο χώρο του τουρισμού και συγκεκριμένα στον τουριστικό όμιλο ZORPIDIS Travel και στην αεροπορική εταιρεία PANDAIR. Σήμερα είναι ιδιοκτήτρια επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχαγωγίας. Ζει στη Θεσσαλονίκη.

Loading