Εκδήλωση της ΝΔ στη Γερμανία

Ευχάριστη έκπληξη στη Στουτγάρδη. Στην ομιλία του σε συγκέντρωση των Ελλήνων της Βάδης Βυρτεμβέργης στη Στουτγάρδη, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Γιαννής, (δεξιά στη φωτογραφία), που είναι ο απόδημος ομογενής του ψηφοδελτίου, παρουσίασε ενδιαφέρουσα καταγραφή και προτάσεις για μια νέα μεγάλη Ελλάδα.

propoli

Αυτή θα συμπεριλαμβάνει τους Έλληνες παντού στον κόσμο και θα συνεκτιμά τις βαθιές διαστάσεις του δημογραφικού για τον ελληνισμό και την ελληνικότητα, σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα.

Ο παριστάμενος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προέτρεψε τρεις φορές από το βήμα το κοινό να ψηφίσουν τον Νίκο Γιαννή ως άξιο εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, ως απόδημο, με μια εξαιρετική βιογραφική πορεία.

Δεν επρόκειτο για απλή αβρότητα, αλλά για σπάνιο δείγμα συναγωνιστικής τιμιότητας, αναγνώρισης και γενναιοδωρίας, δεδομένης της τεράστιας ανάγκης υποστήριξης που έχουν λιγότερο αναγνωρίσιμοι ωστόσο άξιοι υποψήφιοι. Η εμβάθυνση της πολιτικής ενότητας των Ευρωπαίων είναι εκ των ων ουκ άνευ για το μέλλον του ελληνισμού και της ελληνικότητας, συμπέρανε ο Νίκος Γιαννής.

Το «παρών» έδωσε και ο Απόστολος Κελεμίδης, ελληνικής καταγωγής υποψήφιος στο γερμανικό ψηφοδέλτιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Loading