Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Phillip Plein και Ferrari

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας Philipp Plein φαίνεται πως έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της μάρκας πολυτελών αυτοκινήτων Ferrari.

Ο λεκτικός πόλεμος εναντίον της εταιρείας ξεκίνησε, όταν η Ferrari του ζήτησε με επιστολή να αφαιρέσει μια φωτογραφία από τον λογαριασμό του στο Instagram στην οποία εμφανίζεται να έχει τοποθετήσει ένα ζευγάρι αθλητικά sneakers αξίας 800 δολ. από τη νέα συλλογή του πάνω στη δική του πράσινη Ferrari 812 Superfast αξίας 350.000 δολαρίων.

propoli

“Πρόκειται για μια ανεπιθύμητη σύνδεση των σημάτων Ferrari και των υποδημάτων Philipp Plein (και του αμφιλεγόμενου τρόπου με τον οποίο προωθούνται) που αντίκειται στα δικαιώματα που έχουν οι επιλεγμένοι κάτοχοι Ferrari να χρησιμοποιούν τα εμπορικά σήματα της μάρκας” αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που παρέλαβε ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία διαμαρτυρήθηκε επίσης για άλλες φωτογραφίες του Plein με Ferrari και μοντέλα με μπικίνι και υποστηρίζει ότι η ανάρτηση του Plein εξισώνει τη Ferrari “με έναν τρόπο ζωής [που είναι] εντελώς αντίθετος με την αντίληψη του brand, με performer που αφήνουν σεξουαλικά υπονοούμενα και χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα της Ferrari με τρόπο που είναι προσβλητικό”.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading