Το νέο Jeep Renegade Plug-in Hybrid

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, το νέο Jeep Renegade Plug-in Hybrid (PHEV), θα βρεθεί στη καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας στην έκθεση της Jeep στην Champs-Elysées.

Το νέο μοντέλο θα αποτελεί το σημείο αναφοράς στην έκθεση Playground, η οποία δημιουργήθηκε για να τονίσει τη σύνδεση της Jeep με το χώρο του αθλητισμού και η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

propoli

Η αυτονομία του Renegade PHEV με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση είναι περίπου 50 χιλιόμετρα, απόσταση κατά την οποία το μοντέλο έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το υβριδικό σύστημα αποτελείται από το νέο turbo κινητήρα firefly των 1,3 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με έναν τοποθετημένο ανάμεσα στους δύο πίσω τροχούς ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτείται από συστοιχία μπαταριών. Οι μπαταρίες φορτίζουν κατά την κίνηση του οχήματος, αλλά και κατά τη στάθμευση του μέσω του κατάλληλου -οικιακού ή δημόσιου- ηλεκτρικού δικτύου. Ο χρόνος φόρτισης διαρκεί από μισή έως και τρεις ώρες, ανάλογα με τον τύπο της σύνδεσης.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading