Ισπανία: Πατέρας βίασε την κόρη του και δύο φίλες της.. για να τις εξαγνίσει

Σοκ έχει προκαλέσει στην ισπανική κοινωνία, μια ανατριχιαστική ιστορία βιασμού που υπέστησαν μια 15χρονη και δύο φίλες της από τον ίδιο της τον πατέρα, σε προάστιο λίγο έξω από την Βαρκελώνη. Ο ίδιος ως αιτία του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος επικαλέστηκε το ότι ήθελε να τις απαλλάξει από τα κακά πνεύματα.

propoli

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε από τις ίδιες τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες εξέδωσαν στην δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση, συνεργός του πατέρα- βιαστή, φέρεται να ήταν και η μητέρα της άτυχης έφηβης.

Στην όλη φρίκη του σεξουαλικού αυτού εγκλήματος, έρχεται να προστεθεί και το γεγονός πως, η μητέρα του θύματος και συνεργός του πατέρα, ήταν παρούσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια των βιασμών ενώ αμέσως μετά φέρεται να ρώτησε τα κορίτσια «πώς ήταν». Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος αίρεσης που του ζήτησε να βιάσει τα κορίτσια, αλλιώς θα έπεφτε κατάρα στους συγγενείς τους.

Όπως είναι φυσικό, οι δύο γονείς, έχουν έρθει ήδη αντιμέτωποι με την ισπανική δικαιοσύνη. Οι εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση επιδιώκουν ποινή φυλάκισης 45 ετών, για τον θύτη, ενώ η μητέρα- συνεργός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 9 χρόνων.

Loading