Η Σαουδική Αραβία αγόρασε το υπερπολυτελές πατρικό της Τζάκι Κένεντι

Την μεγαλοπρεπή έπαυλη στην οποία μεγάλωσε η πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Τζάκι Κένεντι, αγόρασε πριν από μερικές ημέρες η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας.

propoli

Πρόκειται για μια μεγαλοπρεπή και υπερπολυτελή έπαυλη σε ρετρό στυλ η οποία κατασκευάστηκε στις αρχές του προηγούμενου αιώνα και συγκεκριμένα το 1919. Το κτίσμα, συνολικού εμβαδού 2.136τ.μ., βρίσκεται σε ένα κτήμα επτά στρεμμάτων, ονόματι Merrywood δίπλα στον ποταμό Ποτόμακ της Βιρτζίνια, σε πολύ κοντινή απόσταση από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την Ουάσινγκτον.

Το οίκημα είχε τεθεί προς πώληση μόλις πέρυσι έναντι της αρχικής τιμής που άγγιζε το αστρονομικό ποσό των 45,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Όμως πριν από μερικές ημέρες η κυβέρνηση του Ριάντ κατάφερε να εξασφαλίσει την κατοχή του δίνοντας το ποσό των 43 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η έπαυλη διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια, έντεκα μπάνια αλλά και δύο τουαλέτες, ένα γήπεδο τένις, δύο πισίνες και ένα κέντρο ευεξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, το Ριάντ αγόρασε το συγκεκριμένο οίκημα προκειμένου να το μετατρέψει σε πρεσβεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading