Ανεξαρτητοποίηση με αιχμές για το νερό στο Δ. Δέλτα

Την παραίτησή του από το ΔΣ της ΔΕΥΑΔΔ ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Λιούλιας, τονίζοντας τις διαφορές του σε σχέση με τη λειτουργία της επιχείρησης, άλλα και παράλληλα αφήνοντας αιχμές για το δήμαρχο Μίμη Φωτόπουλο, για τον οποίο αναφέρει «ότι δεν υπάρχει πρόθεση για να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΔΕΥΑΔΔ».

propoli

Ο κ. Λιούλιας διαχωρίζει τη στάση του και παράλληλα δηλώνει ότι ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη Φωτόπουλου.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Λιούλια:

«ΠΡΟΣ

Πρόεδρο ΔΕΥΑΔΔ

Πρόεδρο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Με λύπη μου αναγκάζομαι να θέσω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΔΔ, την οποία υπηρέτησα και προσπάθησα να βοηθήσω, ώστε να επιλυθούν κατά το δυνατό τα ήδη διαπιστωμένα προβλήματα.

Καθώς όμως οι παραινέσεις μου και οι προτροπές μου για την καλύτερη λειτουργία της ΔΕΥΑΔΔ δεν εισακούστηκαν (Διοικητική οργάνωση, τιμολογιακή πολιτική) και παράλληλα διαπίστωσα ότι και σε πολιτικό επίπεδο δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του Δημάρχου να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της επιχείρησης, αλλά και της ίδιας της παράταξης στην οποία (κι εγώ και άλλοι) ενταχθήκαμε με σκοπό να προσφέρουμε στον τόπο μας.

Δηλώνω την αποχώρησή μου από την παράταξη της πλειοψηφίας μιας και πολλά από όσα υποσχεθήκαμε δεν γίνονται πράξη.

Άλλωστε για όλους εμάς που δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί του ζητούμενο είναι η προσφορά στην κοινωνία που ζούμε και η αξιοπιστία απέναντι στους συμπολίτες μας.

Όταν τα λόγια μένουν λόγια δεν μπορώ παρά να διαχωρίσω τη στάση μου και να συνεχίσω στον δρόμο που κρίνω ότι είναι που αρμόζει στους συνδημότες μου, οι οποίοι με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Αυτήν την εμπιστοσύνη δεν μπορώ να την προδώσω και ως εκ τούτου δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη “μπροστά ο άνθρωπος”.

Με σεβασμό στον δημότη,

Λιούλιας Στέφανος».

Loading