INTIME

Αντωνούδης: «Να περάσει ο Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη στην εποχή των έργων»

Το όνομα του συνδυασμού του και τους βασικούς άξονες διακήρυξης αρχών και στόχων του παρουσίασε την Τετάρτη (23/1) ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Απόστολος Αντωνούδης.

propoli

Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η ονομασία της παράταξής του είναι «Ένωρο Δίκτυο» και υποδηλώνει την ετοιμότητα των στελεχών του συνδυασμού να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εκλογικής αναμέτρησης του ερχόμενου Μαΐου.

Ο στόχος της παράταξης

Φιλοδοξία του κ. Αντωνούδη και των συνεργατών του είναι να καταφέρουν να περάσουν στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Στόχος «δύσκολος», όπως παραδέχτηκε ο ίδιος, αλλά και «εφικτός», όπως συμπλήρωσε.

Κριτική στον Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Αντωνούδης άσκησε έντονη κριτική στο νυν δήμαρχο, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, χαρακτηρίζοντας τη διοίκησή του «καθεστωτική και κουρασμένη».

Παράλληλα, τον κατηγόρησε ότι απέτυχε να εκπονήσει και υλοποιήσει ένα ενιαίο σχέδιο ανάπτυξης για το δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη και ότι αναλώνεται περισσότερο σε δημόσιες σχέσεις, παρά σε έργα.

Η φιλοδοξία και οι αρχές του συνδυασμού

Όσον αφορά τις βασικές αρχές και τη φιλοσοφία της παράταξής του, ο πρόεδρος της Εγνατία Οδού μίλησε για την εκπόνηση ενός ενιαίου σχεδιασμού για το σύνολο του δήμου, ενώ έθεσε ως στόχους τη τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας, την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής και του περιαστικού δάσους, καθώς και τη στήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη.

Επίσης, έκανε ειδική μνεία στην υιοθέτηση συμμετοχικών διαδικασιών, όπως λόγου χάρη τα τοπικά δημοψηφίσματα, ενώ υπενθύμισε ότι είναι ενεργός στα του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη τα τελευταία οκτώ χρόνια και θα παραμείνει, καθώς υπάρχουν «πολλά πράγματα να πετύχουμε».

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνούδη, εξάλλου, έχει έρθει η ώρα ο δήμος «να περάσει από τη εποχή των δημοσίων σχέσεων στην εποχή των έργων».

Το επόμενο «ραντεβού» της παράταξης κλείστηκε για τις 2 Φεβρουαρίου, στο Φίλυρο, όπου ο συνδυασμός θα κόψει και την πίτα του.

Loading