Αποσύρει την υποψηφιότητά του για τον Πειραιά ο Κορκίδης!

Ανατροπή δεδομένων στον Πειραιά, καθώς ο Βασίλης Κορκίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος δήμαρχος, μόλις τρεις ημέρες αφότου έγινε γνωστή η υποψηφιότητά του!

propoli

Την περασμένη Παρασκευή (9/11) έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΣΕ) αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα, την είδηση είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Twitter το σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το πρωί της Δευτέρας (12/11), ωστόσο, ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει τελικά υποψηφιότητα!

«Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!», έγραψε σχετικά στο Twitter, ανατρέποντας τα δεδομένα και προκαλώντας ερωτηματικά για το τι μεσολάβησε.

«Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη, αλλά…»

Μάλιστα, σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, ο ίδιος απέδωσε την απόφασή του σε «οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις», ενώ ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρόταση στήριξης στο πρόσωπό του. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Loading