φωτογραφία αρχείου

Γιαννούλης: Βολές σε Τζιτζικώστα μετά τις δηλώσεις για τα Σκόπια

Δριμύτατη επίθεση στον Απόστολο Τζιτζικώστα εξαπέλυσε ο Χρήστος Γιαννούλης, μετά τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι οι πινακίδες στους δρόμους θα εξακολουθήσουν να γράφουν «Σκόπια» και όχι «Βόρεια Μακεδονία».

propoli

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης κατηγορεί τον κ. Τζιτζικώστα, ότι «επέλεξε την ημέρα του ανοίγματος του Τριωδίου να υποδυθεί τον μακεδονάρχη και τον υπερυπουργό», σε πλήρη «αντιδιαστολή με τις πολιτικές του υποχρεώσεις ως περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας».

«Για τον ίδιο οι διεθνείς συνθήκες και η υπογραφή της χώρας δε σημαίνουν απολύτως τίποτα. Αντλεί αρμοδιότητα και δύναμη από καθαρά επικοινωνιακούς τακτικισμούς, και μάλιστα σε ένα περιβάλλον φιλικό, χωρίς τη στοιχειώδη προϋπόθεση του αντιλόγου», προσθέτει ο κ. Γιαννούλης σε σχετικό δελτίο Τύπου.

«Οι πολίτες θα απαντήσουν στην κάλπη»

«Τον καλώ προσωπικά να μας εξηγήσει με ποιον τρόπο θα καταστρατηγήσει τα όσα προβλέπονται σε μία διεθνή συνθήκη, που επικύρωσε και η ελληνική Βουλή, βάσει της οποίας πέραν όλων των άλλων, αντιμετωπίζονται οι αλυτρωτικές διαθέσεις της γειτονικής χώρας, και η ελληνική ιστορία, η ιστορία της αρχαίας ελληνικής Μακεδονίας, επιστρέφει στην μήτρα της, στην Ελλάδα», αναφέρει στη συνέχεια ο Χρήστος Γιαννούλης και καταλήγει λέγοντας:

«Προφανώς το μόνο που αντιλαμβάνεται ο κ. Τζιτζικώστας είναι ότι έρχονται εκλογές. Δύσκολες εκλογές για όσους επιθυμούν να ακουμπήσουν στο θυμικό των Ελλήνων πολιτών και θεωρούν ότι με τα εθνικά θέματα γίνεται προσπάθεια ψηφοθηρίας. Οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας αντιλαμβάνονται αυτή την τυχοδιωκτική πολιτική πρακτική και θα απαντήσουν στην κάλπη, στις εκλογές για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Loading