Δήμαρχος Θέρμης: «Προτεραιότητά μας τα ορεινά χωριά»

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος Θέρμης, εξαιτίας του χιονιά ο οποίος χτύπησε από τις πρώτες πρωινές ώρες την πόλη της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στο Flash Radio 99.4, ο δήμαρχος της περιοχής, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

propoli

Κύρια προτεραιότητα των δημοτικών αρχών, όπως ανέφερε αποτελούν τα τέσσερα ορεινά χωριά τα οποία βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου, προκειμένου οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, να μπορούν να κινούνται εύκολα από την μία περιοχή στην άλλη.

Αναφερόμενος ωστόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν περιοχές εντός των γεωγραφικών ορίων του δήμου, δύσκολη περιέγραψε την κατάσταση τόσο στον ορεινό δρόμο στην περιοχή του Πλαγιαρίου, όσο και στην εθνική οδό Τριλόφου, η αρμοδιότητα των οποίων ανήκει ωστόσο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, όπως σημείωσε πρόβλημα σημειώθηκε και με την γραμμή λεωφορείου 66 Χαριλάου-Θέρμης, την οποία ο ΟΑΣΘ, έθεσε προσωρινά εκτός λειτουργίας, «παρά το γεγονός ότι ο δρόμος ήταν πεντακάθαρος, τουλάχιστον εντός των ορίων του Δήμου Θέρμης».

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, για την αργοπορία στην αποκατάσταση βλάβης της ηλεκτροδότησης από την ΔΕΗ, που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες, στην περιοχή Τριλόφου-Πλαγιαρίου, η οποία διήρκησε συνολικά περίπου 11 ώρες σε κατάσταση παγετού, επηρεάζοντας με αυτό τον τρόπο περίπου τα τρία τέταρτα των κατοίκων της περιοχής.

Τέλος, ο δήμαρχος Θέρμης, ανακοίνωσε και μια τηλεφωνική γραμμή (2310-467 110), στην οποία οι δημότες μπορούν να απευθύνονται για έκτακτα περιστατικά.

Loading