Δαρδαμανέλης από Πολεοδομία Καλαμαριάς: Λύση σε όλα τα εμπόδια υπάρχει!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης συνεχίζει την καθημερινή επαφή με φορείς και πολίτες της Καλαμαριάς και τον γόνιμο διάλογο για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο, ευρισκόμενος σε πλήρη εγρήγορση όπως τονίζει ο ίδιος.

propoli

Σε συνέχεια των συναντήσεών του ο κ. Δαρδαμανέλης μαζί με στελέχη της δημοτικής του παράταξης «Γενιά Δημιουργίας» επισκέφτηκε την περασμένη Τρίτη την Πολεοδομία Καλαμαριάς προκειμένου να συζητήσουν με τους αρμόδιους φορείς σχετικά θέματα στη βάση της συνεργασίας την οποία προτάσσει.

Μάλιστα προέβη στο εξής σχόλιο-προτροπή στα social media: «Η λύση σε όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια υπάρχει! Φτάνει να εργαστούμε και να συνεργαστούμε με γνώσεις και πάθος».

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης και η παράταξη του έχουν προγραμματίσει την επόμενη σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες και φορείς του Δήμου Καλαμαριάς.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης καθώς και των στελεχών της οργανωτικής επιτροπής όπου ο κ. Δαρδαμανέλης έθεσε επί τάπητος τις προσεχείς άμεσες προτεραιότητες της παράταξης δίνοντας κατευθύνσεις για τις επόμενες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις.

Loading