Εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Καλαμαριάς Γ. Δαρδαμανέλη για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης παρουσίασε χθες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» τις θέσεις της παράταξής του “Γενιά Δημιουργίας” για το πολύ ενδιαφέρον ζήτημα της Πολιτικής Προστασίας.

propoli

Στην εκδήλωση αυτή που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλαμαριάς της Νέας Δημοκρατίας και η Νομαρχιακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ομιλητής ήταν και ο Βασίλης Κικίλιας, Βουλευτής Α’ Αθηνών και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. Κλείνοντας την ομιλία του για θέματα ασφάλειας, έπλεξε το εγκώμιο του υποψήφιου Δημάρχου, αναφέροντας ότι η Καλαμαριά οφείλει να γυρίσει σελίδα και χρειάζεται διεξόδους που μόνο μια Νέα Υποψηφιότητα, όπως αυτή του Γιάννη Δαρδαμανέλη μπορεί να εγγυηθεί, ώστε να οδηγηθεί ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, και στους κόλπους των μεγάλων Δήμων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης αναφέρθηκε ειδικότερα σε:

  • Ζητήματα γειτονιάς, μιας και είναι πλήρως ενημερωμένος για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
  • Τεχνοκρατικά ζητήματα, που αφορούν στον σχεδιασμό και την πρόληψη έναντι κινδύνων και
  • Πρακτικά ζητήματα, αναφέροντας με παραδείγματα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα που θα αξιοποιήσει από την επόμενη κιόλας μέρα της εκλογής του.

Loading