Επίσκεψη Βούγια στην Α’ Δημοτική Κοινότητα

Τις επισκέψεις του στις Δημοτικές Κοινότητες ξεκίνησε σήμερα ο επικεφαλής της ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης, υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βούγιας, αρχίζοντας από την Α’ Δημοτική Κοινότητα. O κ. Βούγιας συνοδευόταν από 2 στελέχη του συνδυασμού του, τις κυρίες Μαρία Τσιουτάνη και Φανή Τατανάρη.

propoli

Τον Σπύρο Βούγια καλωσόρισε αρχικά ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Πέτρος Δημητρακόπουλος.

Στην διάρκεια της συζήτησης έγινε ενημέρωση και κατατέθηκε ο κοινός προβληματισμός για τις περιορισμένες αρμοδιότητες των Δημοτικών Κοινοτήτων και ειδικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Α’ Κοινότητα. Ο Σπύρος Βούγιας απαντώντας, αναφέρθηκε συνοπτικά στις παλαιότερες (τραμ, θαλάσσια συγκοινωνία κ.λ.π.) αλλά και στις νεότερες (πεζοδρόμηση λεωφόρου Νίκης, αύξηση των θέσεων στάθμευσης για τους κατοίκους κ.α.) επεξεργασμένες προτάσεις που καταθέτει η ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη για το ιστορικό κέντρο της πόλης.

“Ως μόνιμος κάτοικος του κέντρου για περισσότερο από μισόν αιώνα” είπε ο κ. Βούγιας, “θα αγωνιστώ για την ολοκλήρωση των αναπλάσεων και την περιβαλλοντική αναβάθμισή του, χωρίς όμως να ξεχνώ και τις άλλες, λιγότερο προσεγμένες από τις διοικήσεις του δήμου, Κοινότητες της πόλης”.

Loading