«Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» το όνομα του συνδυασμού του Γ. Ορφανού

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, παρουσίασε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με το όνομα του συνδυασμού του να είναι: «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον».

propoli

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο «Macedonia Palace» ο Γιώργος Ορφανός έκανε την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» και σύνθημα «Το είπαμε. Θα το κάνουμε».

Μεταξύ άλλων παρουσίασε τον σκελετό του προγράμματος του, τον οποίο χώρισε σε οχτώ σκέλη.

«Σας καλώ να αλλάξουμε την πόλη. Να μετατρέψουμε την πόλη από ουραγό σε πρωταγωνίστρια. Για ένα μέλλον καλύτερο για τα παιδιά μας. Εμείς την θέλουμε την πόλη πρώτη. Δεν δεχόμαστε το ρόλο των δεύτερων και των τελευταίων» ανέφερε μεταξύ άλλων στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο Γιώργος Ορφανός.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών

«Δεν ανέχομαι τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας να μιλά για εθνότητα, γλώσσα και την μοναδική Μακεδονία», είπε ο Γιάννης Ορφανός, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως καθ’όλη την διάρκεια της ομιλίας του, προβάλλονταν εντυπωσιακά πλάνα της Θεσσαλονίκης που είχαν τραβηχτεί μέσω drone.

Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί βουλευτές, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, η Ολυμπιονίκης και νυν Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Από το χώρο του αθλητισμού παρόντες ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο team manager της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Τέλης Ζουναρτζίδης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Τουρσουνίδης, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός του βόλεϊ, Κώστας Χαριτωνίδης και ο πρώην πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος.

Δείτε επίσης: Ζέρβας για ΟΑΣΘ: «Η πόλη φωνάζει, οι πολίτες έχουν αγανακτήσει»

Loading