Καμαρινός: «Να πάμε τον δήμο εκεί που του αξίζει»

Την βούληση να οδηγήσει τον δήμο Ευόσμου-Κορδελιού, «εκεί που του αξίζει», εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash Radio 99.4, και επικεφαλής του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή», Ιωάννης Καμαρινός.

propoli

Από την πλευρά του, ο κ. Καμαρινός, έπειτα από την εκδήλωση ανακοίνωσης της ιδρυτικής διακήρυξης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, δήλωσε ότι παρόλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα, «δεν καβαλάμε το καλάμι». Παράλληλα τόνισε ότι ο συνδυασμός έχει αξιόλογα στελέχη στο δυναμικό του.

Αναλύοντας τα προβλήματα με τα οποία έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος ο δήμος, επιτέθηκε στην νυν διοίκηση, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει το πολύτιμο εργαλείο των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ που προέρχονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», που όπως υποστήριξε αποτελεί κύριο μέλημα του συνδυασμού «Ξεκινάμε από την αρχή».

Από την πλευρά του, ερωτηθείς για το «φαινόμενο» των ασφαλτοστρώσεων που λαμβάνουν χώρα στο τέλος της τετραετίας σε πολλές περιοχές, εκτίμησε ότι «δεν είναι ασφαλτοστρώσεις να ξύνεις τον δρόμο και να μπαλώνεις κάποια κενά».

Παράλληλα, επιτέθηκε και στην κεντρική κυβέρνηση της χώρας, κάνοντας λόγο για «απαξίωση της αυτοδιοίκησης από την κυβέρνηση», ενώ χαρακτήρισε και ως «τροχοπέδη» το σύστημα του Κλεισθένη που αναμένεται να εφαρμοστεί, ο οποίος θα δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων στις τοπικές κοινωνίες».

Loading