Καραγιάννης: «Η πολιτεία θα έπρεπε να πάρει αποφάσεις για τα σχολεία»

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή του δήμου Λαγκαδά, μετά το πυκνό χιόνι που έφερε μαζί της η «Υπατία» και κάλυψε ολόκληρο το Δήμο, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στο Flash Radio 99.4, ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Καραγιάννης.

propoli

Σχολιάζοντας τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος τις τελευταίες ώρες όχι μόνο ο δήμος αλλά και η ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας, ο δήμαρχος Λαγκαδά, δήλωσε πως «όλοι οι δήμαρχοι προσπαθούν για το καλύτερο με τα υλικοτεχνικά μέσα που διαθέτουν», ενώ αναφερόμενος ιδιαίτερα στην περιοχή του δήμου Λαγκαδά, τόνισε ότι «είναι ένας μεγάλος σε έκταση δήμος που διαθέτει συνολικά 660 χλμ οδικό δίκτυο και 47 χωριά. Όπως καταλαβαίνεται, προτεραιότητά μας είναι να παραμείνουν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι, προκειμένου να εξυπηρετούνται τα λεωφορεία, τα ασθενοφόρα κλπ».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καραγιάννης, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της ποσότητας του αλατιού, προειδοποιώντας πως ενδέχεται μελλοντικά σε περίπτωση που συνεχιστεί ο χιονάς, να υπάρξει πρόβλημα με την επάρκειά του, σε όλους τους δήμους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των σχολείων, εξαπολύοντας επίθεση προς την κεντρική διοίκηση , τονίζοντας ότι «η πολιτεία θα έπρεπε να πάρει κεντρικές αποφάσεις να μην λειτουργήσουν τα σχολεία, και να μην περιμένει από κάθε δήμαρχο ξεχωριστά να πάρει απόφαση».

Τέλος, συνέστησε στους πολίτες σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών να καλούν στο τηλέφωνο 23940-25243, ενώ από την πλευρά του δήλωσε πως όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου εργάζονται προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Loading