INTIME

Ο Καραμέρος διαψεύδει τα περί στήριξης από το ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, αρνείται ότι ο συνδυασμός του υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για στήριξη του κυβερνώντος κόμματος στην παράταξη «Ενωμένο Μαρούσι», ενώ και η Κουμουνδούρου σε επίσημη ανακοίνωσή της περιλαμβάνει τον εν λόγω συνδυασμό μεταξύ αυτών που υποστηρίζει.

propoli

Ωστόσο, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κάνει λόγο για ανεξαρτησία πολιτικής ταυτότητας και κομματικής στήριξης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραμέρος τονίζει ότι ο συνδυασμός συστάθηκε και πορεύεται ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, γεγονός που αποδεικνύεται με το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο.

«Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων, δεν διεκδικήσαμε, δεν θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν. Θέλουμε την υποστήριξη των δημοτών. Η αγωνία των κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στο Μαρούσι δεν μας αφορά. Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε σε όλους», αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν για την πόλη τους «αφήνοντας τις κομματικές τους ταυτότητες στο συρτάρι», καθώς «δεν υπάρχουν αριστερά ή δεξιά προβλήματα» και με την επισήμανση ότι «το βράδυ των δημοτικών εκλογών δεν θα υπάρχει κομματικό χρώμα δίπλα στο Ενωμένο Μαρούσι και τον Γιώργο Καραμέρο».

Loading