Κοπή βασιλόπιτας για την παράταξη “Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης”

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, στο γεμάτο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, εγκαινιάζοντας και την εκλογική περίοδο μιας νέας εκλογικής χρονιάς με το νέο της λογότυπο.

propoli

O πατέρας Κωνσταντίνος ευλόγησε την πίτα, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο πρώτος επικεφαλής της παράταξής μας και νυν Αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μάρδας Δημήτρης, ο κ. Αγγελόπουλος Γιώργος – μέλος της Παρέμβασης Πολιτών και τώρα δ/ντής του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, η πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κα Δήμητρα Χίνη, ο υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης κ. Φάσσας Χρήστος, εκπρόσωποι των Αθλητικών Σωματείων και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Θέρμης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης κ. Απόστολος Πράτανος, Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος, Ιωσηφίδης Ιωάννης, Ευγενία Αγοραστούδη, Χρήστος Σαραφιανός, Όλγα Χρυσοστομίδου, Ανέστης Κεφαλάς, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της παράταξης κ. Απόστολος Γιαννακούλας, κ. Δημήτριος Μπότσαρης, κα. Βιβύ Ασημοπουλου Μπύρου, κα. Μαρία Παυλίδου, κα. Μαρία Σαμψωνίδου, κ. Δημήτριος Ντισλής, κ. Γεώργιος Αγραφιώτης καθώς και μέλη – φίλοι της παράταξης!

Οι ομιλίες

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Υπουργός κ. Φάμελλος διαχώρισε την κομματική πραγματικότητα από την αυτοδιοικητική λειτουργία, αναφέρθηκε στη δίκαιη εκπροσώπηση των πολιτών και την ισοτιμία της ψήφου που επιβάλλει η απλή αναλογική, στην επαγγελματοποίηση της πολιτικής και τον περιορισμό των θητειών ενόψει της Συνταγματικής Αναθεώρησης, στη δίκαιη και ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στα δημόσια αγαθά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η υποψήφια Δήμαρχος Θέρμης κ. Αννα Τσιφτελίδου. Παρουσίασε το όραμα της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης για τον τόπο και τους κατοίκους του.

Την αξιοποίηση των προκλήσεων που προσφέρει μια νέα εποχή με νέα εργαλεία για την αυτοδιοίκηση και στόχο να υπηρετούν τη βελτίωση της καθημερινότητας ισότιμα όλων των κατοίκων σε όλους τους οικισμούς του δήμου!

Επέμεινε στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών και στις διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες, στην ουσιαστική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης, στους στόχους στην κοινωνική αλληλεγγύη και τις προοπτικές για την ισότιμη ανάπτυξη και αναβάθμιση όλων των κοινοτήτων/οικισμών του δήμου!

Η εκδήλωση κορυφώθηκε μέσα σε ενθουσιασμό υπό το νέο σύνθημα της παράταξης: Αλλάζουμε Μαζί, Παντού, για ΟΛΟΥΣ! με το οποίο παρακίνησε τους δημότες η υποψήφια Δήμαρχος κ. Τσιφτελίδου παρουσιάζοντας και το νέο λογότυπο της παράταξης που συμβολίζει την κοινή και ισότιμη πορεία προς το μέλλον των τριών Δημοτικών Ενοτήτων, της Θέρμης, των Βασιλικών και της Μίκρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παράταξης, «η πολυπληθής συμμετοχή των πολιτών γεννά προσδοκίες που μας ανατροφοδοτούν! Αναγνωρίζουμε ότι το πρόταγμα είναι η πολιτική και όχι τα πρόσωπα που την υλοποιούν! Καλούμε περισσότερους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά, καθώς στην Παρέμβαση οι λειτουργίες και αποφάσεις αποτελούν αυθεντική έκφραση της βούλησης των πολιτών και όχι άθροιση συγκεκριμένων ατομικών συμφερόντων!

Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν και όσους συνέβαλαν στην εκδήλωση Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο για τον ήχο/φωτισμό της αίθουσας κ. Γρηγόρη Μόσχο, τον κ. Νίκο Πολιτίδη για τη φωτογράφιση και τον κ. Γιάννη Μυλωνά για την κάλυψη της εκδήλωσης».

Loading