Ορφανός: «Τα κόμματα πρέπει να μένουν εκτός αυτοδιοίκησης»

Την άποψη ότι «τα κόμματα πρέπει να μένουν εκτός αυτοδιοίκησης και να βοηθούν να υπάρχουν συγκλίσεις, γιατί τα προβλήματα στους δήμους είναι κοινά», εξέφρασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash Radio 99.4, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός.

propoli

Αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν να εγκαταλείψει την πιθανή υποψηφιότητά του για βουλευτής, ο κ. Ορφανός υποστήριξε ότι κύριος παράγοντας αποτέλεσε «η ανάγκη της Θεσσαλονίκης να μαζέψει τις δυνάμεις της», προκειμένου να προχωρήσει μπροστά.

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ο μελλοντικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο κ. Ορφανός τόνισε ότι το βασικότερο είναι να «αφήσει στην άκρη το “εγώ”», να έχει «ικανότητα», «να παρέχει λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα της πόλης», τα οποία ήδη ταλαιπωρούν τους δημότες.

Από την πλευρά του, εκτίμησε ότι κύριο μέλημα του ιδίου, αποτελεί να συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης, η λύση στο ζήτημα της καθαριότητας και σε δεύτερο βαθμό η δημιουργία μιας διαφορετικής δυναμικής η οποία θα επιτρέψει στην Θεσσαλονίκη, μέσω σχεδίου, να καταστεί πρωταγωνίστρια στην ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, ο κ. Ορφανός, ανακοίνωσε ότι αναμένεται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Makedonia Palace, στις 19:00 τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, όπου θα ανακοινωθούν το πρόγραμμα του συνδυασμού, το λογότυπο, το σύνθημα αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο.

Loading