Παραιτήθηκε ο Σπύρος Πέγκας από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στο οποίο είχε τη θέση του αναπληρωτή Προέδρου, υπέβαλε ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρος Πέγκας.

propoli

Σε επιστολή που έστειλε στον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και κοινοποίησε στον κ. Πέγκα, η Πρόεδρος του Οργανισμού Βούλα Πατουλίδου αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Με λύπη ενημερώθηκα για την πρόωρη αποχώρηση του Αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρωτή Προέδρου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κου Πέγκα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να τον ευχαριστήσω για την πολυετή και εποικοδομητική συνεργασία μας και να του απευθύνω τις καλύτερες ευχές για διαρκή επιτυχία.»

Θυμίζουμε πως ο κ. Πέγκας, κατά καιρούς είχε ζητήσει από τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη την αποχώρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον Οργανισμό, ακόμη και την διάλυση του θεωρώντας πως αυτός, με τον τρόπο που λειτουργεί δεν προφέρει κάτι ουσιαστικό στην πόλη.

Ωστόσο ο Δήμαρχος ποτέ δεν πήρε αυτή την απόφαση, αν και ο ίδιος είχε εκφράσει επανειλημμένως και δημόσια την ίδια άποψη, ότι δηλαδή ο Οργανισμός Τουρισμού δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην τουριστική προβολή και προώθηση της πόλης.

Loading