Ταχιάος: «Μπράβο στον ΠΑΟΚ – Να ενώσουμε τους Θεσσαλονικείς»

Τα συγχαρητήριά του στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

propoli

«Μπράβο στον ΠΑΟΚ. Το θέμα δεν είναι τόσο ότι έσπασε το μονοπώλιο της Αθήνας, όσο ότι δίνεται μια ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη να βγει στα μεγάλα σαλόνια του ποδοσφαίρου. Το μεγάλο ζήτημα δεν είναι η διάκριση του μέσα στο εσωτερικό της χώρας αλλά το πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να διακριθεί στο εξωτερικό», δήλωσε σχετικά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε:

«Για μένα και οι τρεις ομάδες αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της πόλης. Κατά συνέπεια και η υπεραξία που αποκτούν, μέσα από τις διακρίσεις τους, αποτελεί επίσης περιουσία της πόλης».

Ο στόχος που έθεσε ο Νίκος Ταχιάος

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» κάλεσε τους Θεσσαλονικείς «να επιλέξουν έναν δήμαρχο ο οποίος να έχει την ισχύ να διοικήσει την πόλη» και έθεσε ως στόχο «να ενώσουμε τους Θεσσαλονικείς».

«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά και να είμαστε καλοχαιρετάκηδες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δεχτούμε τις διαφωνίες, να είμαστε ανοιχτοί στις διαφορετικές απόψεις, να δώσουμε ένα κοσμοπολίτικο και ανοιχτό αέρα στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι το σημαντικότερο στοίχημα είναι το μέλλον της Θεσσαλονίκης. «Η Θεσσαλονίκη έχει την πολύ μεγάλη τύχη να διαθέτει ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό και για αυτό μπορεί να διακριθεί στον παγκόσμιο χάρτη. Το κλειδί δεν είναι η γεωγραφία. Το κλειδί είναι τα σύγχρονα δίκτυα που δημιουργούνται μέσα από το ψηφιακό σύστημα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τη στήριξη της υποψηφιότητάς του από τη ΝΔ, σχολίασε: «Είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος. Το γεγονός ότι έχω μια κομματική τοποθέτηση δεν σημαίνει ότι είμαι οχυρωμένος σε αυτήν. Έχω σχέδιο και ξέρω πως μια πόλη μπορεί να αλλάξει. Θα ήταν λάθος αν κάποιος με αντιμετώπιζε ως ένα κομματικό υποψήφιο».

Loading