Υποψήφιος με τον Ορφανό ο Γιώργος Κούδας

«Είμαστε εδώ να κερδίσουμε τις εκλογές και να κερδίσουμε το στοίχημα της πόλης», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, σε συνέντευξη, κατά την οποία παρουσίασε τη συμμετοχή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κούδα, στο ψηφοδέλτιό του.

propoli

«Βρισκόμαστε σε ένα εμβληματικό σημείο της Θεσσαλονίκης, όπου έχουμε πανηγυρίσει τίτλους πολλές φορές, έχουμε δει την ιστορία αυτού του σημείου και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε, έτσι όπως νιώθω εγώ, να ανεβαίνουμε τους Λευκούς Πύργους τους πολλούς της Θεσσαλονίκης, για να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο που αξίζει αυτή η πόλη. Αυτήν την ώρα είμαι δίπλα στον Γιώργο Ορφανό», τόνισε ο Γιώργος Κούδας.

«Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον Κούδα»

«Με ιδιαίτερη τιμή, με πολύ μεγάλη χαρά, με τον μέγιστο σεβασμό και θαυμασμό και με συγκίνηση καλωσορίζω στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης μας “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον” τον κ. Γιώργο Κούδα. Ο “Μεγαλέξανδρος” του ΠΑΟΚ, ο μπαλαδόρος “ιερό τέρας” του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάγευε τους οπαδούς και συνάμα εργαζόταν για να συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα, εντάσσεται στην παθιασμένη ομάδα μας για να κάνει την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα 80 εκατομμυρίων πολιτών.

Έχουμε πολλά να μάθουμε από τον Γιώργο Κούδα και άλλα τόσα να προσφέρουμε όλοι μαζί στους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε να ενώνουμε δυνάμεις με τους καλύτερους και αυτούς που αποδεδειγμένα και διαχρονικά αγαπούν την Θεσσαλονίκη και θα κάνουν το παν για να την δουν πρωταγωνίστρια. Αυτή η Θεσσαλονίκη μας αξίζει, για αυτή την πόλη θα κάνουμε πράξη το όραμά μας. Το είπαμε. Θα το κάνουμε. Μαζί και με τον Γιώργο Κούδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ορφανός.

Loading