Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Ευριπιώτης

Έφυγε από τη ζωή στα 56 του χρόνια ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης μετά από άνιση μέχη με τον καρκίνο.

propoli

Ο ηθοποιός το περασμένο Πάσχα διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Είχε υποβληθεί εννέα μήνες πριν σε μια πολύωρη επέμβαση για την αφαίρεση φλεγμονών από το κεφάλι. Στο πλευρό του είχε όλον αυτόν τον καιρό που έδινε τη μάχη του τους δυο γιους του, την πρώην σύζυγό του και τους καλούς του φίλους. Από τον Απρίλιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι νοσηλεύεται στο Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο λόγω καρκίνου.

Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης. Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη. Έγινε επαγγελματίας ηθοποιός το 1981.

Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, από τις οποίες ξεχωρίζει ο θρυλικός του ρόλος στο «Της Ελλάδος τα Παιδιά», θεατρικές παραστάσεις και πολλές κινηματογραφικές ταινίες, μεταξύ άλλων και το πρώτο «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα».

Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε νυμφευθεί και χωρίσει την Βάλια Κωστοπούλου. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ίωνα και τον Αδαμάντιο.

Loading