INTIME

Νεκροί και τραυματίες από την πύρινη λαίλαπα

Σύμφωνα με μέχρι τώρα αναφορές που υπάρχουν από πηγές που πρόσκεινται στο υπουργείο Υγείας,δύο νεκροί και 25 τραυματίες είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός των ανεξέλεγκτων πυρκαγιών που πλήττουν την Αττική.

propoli

Πριν  από λίγο ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ έκανε λόγο για την ύπαρξη δύο νεκρών στην περιοχή του Βουτζά. Όπως είπε ο Γιώργος Μαθιόπουλος στον ΣΚΑΙ το ΕΚΑΒ έχει μεταφέρει τον έναν νεκρό, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει ήδη ασθενοφόρο στο σημείο.

Από τους τραυματίες που έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία, Ευαγγελισμό, ΚΑΤ και Σισμανόγλειο, οι έξι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνομένοι.

Ωστόσο σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, το ΕΚΑΒ δεν έχει παραλάβει, ακόμη, κάποιον άνθρωπο που έχει υποστεί εγκαύματα και έχασε τη ζωή του.

«Πρόκειται για μία ανείπωτη τραγωδία που δεν τη χωρά ανθρώπου νους. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου βρίσκονται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται σκληρά. Η Εκκλησία έθεσε ήδη, με εντολή μου, την «Αποστολή» στη διάθεση της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Loading