Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο ακροατήριο όπου ξεκίνησε, αλλά διακόπηκε για άλλη ημέρα, η δική για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

propoli
Υπενθυμίζεται ότι το δικηγόρο εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Οκτώβριο του 2017, μέσα στο γραφείο του επί της οδού Ασκληπιού.
Η δίκη διεκόπη για τις 27 Σεπτεμβρίου καθώς κάποιοι από τους πέντε κατηγορούμενος δεν είχαν δικηγόρους.

Στο δικαστήριο και ο Αριστείδης Φλώρος

Στο δικαστήριο μετήχθη και ο Αρ. Φλώρος της Energa, ο οποίος είναι βασικός μάρτυρας στην υπόθεση καθώς ήταν εκ των συνηγόρων του στη δίκη για το μεγάλο σκάνδαλο υπεξαίρεσης στη δίκη για την Energa.
Στη δίκη παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε η οικογένεια τογ Μιχ. Ζαφειρόπουλου, εκπροσωπούμενη από τους δικηγόρους Μάκη Βορίδη, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Βασίλη Αλεξανδρή, κ.ά.

Οι πέντε κατηγορούμενοι που δικάζονται είναι οι: Μικέλα Κάστριοτ, Αλέξανδρος Μάτα (ο οποίος διαφεύγει), Κλοντιάν Λεκοτσάι, Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε. Οι Κάστριοτ και Μάτα, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της φυσικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, της ληστείας, της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Κατηγορούμενοι για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι, δηλαδή οι Κλοντιάν Λεκοτσάι, Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε.

Παρόντες στο δικαστήριο ήταν μόνο οι δυο από τους πέντε κατηγορούμενους και συγκεκριμένα οι Κλοντιάν Λεκοτσάι και Όλντι Ντούλτσε. Οι υπόλοιποι με δήλωσή τους προς το δικαστήριο γνωστοποίησαν ότι δεν επιθυμούν να παραστούν στη διαδικασία.

Loading