Δολοφονία Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού

Δολοφονία σκληρού Αλβανού κρατούμενου σημειώθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, που ακόμα όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης, το θύμα φέρεται να είναι ο Αλβανός Άλμπερτ Μπάκο, που δικαζόταν ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

propoli

Μάλιστα, μόλις σήμερα είχε μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ενόψει της δίκης, την ερχόμενη Τετάρτη. Φέρεται ότι δολοφονήθηκε με μαχαίρι από μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Ο Μπάκο είναι ακόμα αυτός που είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο, το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα.

Πρόκειται για πολύ σκληρό κακοποιό ο οποίος κατηγορείτο και για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, για την οποία είχε ισχυριστεί ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου για λογαριασμό του Αριστείδη Φλώρου, που είχε αντιδικία με το θύμα με αφορμή την υπόθεση της HELLAS – Energa Power.

Οι δύο εμπλεκόμενοι Αλβανοί είχαν υποστηρίξει ότι ο Αρ. Φλώρος τους είχε υποσχεθεί 100.000 ευρώ για να βγάλουν από τη μέση τον Γ. Αντωνόπουλο, που ήταν νομικός εκπρόσωπος του ΛΑΓΗΕ στη δίκη της HELLAS – Energa Power. Στη συνέχεια όμως, πάντα κατά τους ισχυρισμούς τους, ο Φλώρος τους… έριξε γιατί τελικά το θύμα επέζησε.

Πρωτόδικα ο Μπάκο είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 23 ετών, ενώ στον Αριστείδη Φλώρο επιβλήθηκε κάθειρξη 13 ετών. Γι’ αυτήν την υπόθεση μάλιστα, το δικαστήριο είχε αφήσει ελεύθερο τον Φλώρο, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αλλά επέστρεψε στη φυλακή σε έκτιση της πρωτόδικης ποινής των 21 ετών που του έχει επιβληθεί για το σκάνδαλο της HELLAS – Energa Power.

Από την πλευρά του, ο Αρ. Φλώρος υποστηρίζει ότι όχι μόνο δεν έδωσε τέτοια εντολή, αλλά εκβιάστηκε από τους δράστες να τους καταθέσει δύο εκατομμύρια ευρώ για να αναιρέσουν τις καταθέσεις που τον ενχοποποιούσαν για την απόπειρα δολοφονίας Αντωνόπουλου και να πουν την αλήθεια.

Με αφορμή αυτόν τον εκβιασμό φέρεται να έβαλαν κάποιους συνεργάτες τους να επισκεφτούν το γραφείο του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, εκ των υπερασπιστών του Αρ. Φλώρου, κι όταν αυτός αρνήθηκε να συνδιαλλαγεί μαζί τους τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ.

Loading