INTIME

Επιχείρηση απεγκλωβισμού 6μελούς οικογένειας στη Ναύπακτο

Επιχείρηση απεγκλωβισμού εξαμελούς οικογένειας που εγκλωβίστηκε στο χιονιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ναύπακτο, στο ορεινό δίκτυο του δήμου Ναυπακτίας! 

propoli

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τύπου λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης πριν το ΙΧ στο οποίο επιβαίνει η εξαμελής οικογένεια (δύο γονείς και 4 μικρά παιδιά) ακινητοποίηθηκε λόγω καταστροφής των αντιολισθητικών αλυσίδων στον δρόμο από την τ.κ.Κρυονερίων προς την τ.κ. Άνω Χώρας της δ.ε .Αποδοτίας.

Αμέσως ο οδηγός του οχήματος ειδοποίησε με το κινητό του τηλέφωνο τον δήμο Ναυπακτίας ο οποίος με μισθωμένο μηχάνημα έργου, ανέλαβε να μεταφέρει την οικογένεια και το αυτοκίνητο σε ασφαλές σημείο.

Μηχανήματα σε όλο το δήμο Ναυπακτίας

Να σημειωθεί ότι σε ολόκληρο το ορεινό οδικό δίκτυο του δήμου Ναυπακτίας γίνεται επιχείρηση με μηχανήματα έργου του δήμου με σκοπό να κρατούν όσο είναι δυνατόν τους δρόμους ανοιχτούς. Συνίσταται στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να συμβουλεύονται πριν το ταξίδι τους τις αρμόδιες αρχές για την κατάσταση του οδικού δικτύου.

Δείτε επίσης: Σαρώνει τη χώρα η «Σοφία», απίστευτες εικόνες (pics+vds)

Loading