INTIME

Εμπλοκή στην υπόθεση του Ριχάρδου

Σοβαρή εμπλοκή που τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο φιάσκο υπήρξε στην υπόθεση του γνωστού ενεχυροδανειστή, Ριχάρδου Μυλωνά.

propoli

Ολα ξεκίνησαν όταν για την υπόθεση των 8 κατηγορουμένων μεταξύ των οποίων ήταν και ο γνωστός ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος, η ανακρίτρια ανακάλεσε την προσωρινή τους κράτηση εκτιμώντας, όπως ενημέρωσαν οι συνήγοροί τους, ότι δεν υφίσταται θέμα λαθρεμπορίας χρυσού στην Τουρκία.

Ωστόσο, οι 8 κρατούμενοι δεν αποφυλακίστηκαν ακόμη καθώς η εισαγγελία δεν έχει δώσει ακόμη την σύμφωνη γνώμη της στην ανακρίτρια.

Η επόμενη δικονομική κίνηση που μελετούν οι συνήγοροι υπεράσπισης τους είναι η κατάθεση προσφυγής στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για την αποφυλάκιση των οκτώ.

«Επίθεση» Τσίπρα από τη Βουλή

Εντύπωση στο θέμα του Ριχάρδου Μυλωνά και των άλλων κατηγορουμένων προκαλεί η στάση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός μέσα από τη Βουλή έσπευσε να κατονομάσει τον συγκεκριμένο ως κεντρικό πρόσωπο ενός κυκλώματος, προτού καν αποφασίσει η ελληνική Δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Σε περίπτωση μάλιστα δικαίωσής τους θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν δικαστικά προκειμένου να λάβουν αποζημιώσεις για την προσβολή, δυσφήμιση και ηθική ζημιά που υπέστησαν από τις ενέργειες των οργάνων του Ελληνικού Δημοσίου, δηλαδή των αστυνομικών και δικαστικών.

 

 

 

Loading