INTIME

ΙΣΑ: Σημαντική συμβολή στην υγειονομική κάλυψη του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας

Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν η συμβολή των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην υγειονομική κάλυψη του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση του ΙΣΑ.

propoli

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη το διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Πύρρο, και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που συμμετείχαν στις ομάδες που κάλυψαν υγειονομικά τους μαραθωνοδρόμους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου επισκέφθηκε τους σταθμούς Πρώτων Βοηθειών και τα ιατρεία που είχαν οργανωθεί σε όλα τα στάδια της διαδρομής και συνεχάρη το ιατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ, τους νοσηλευτές των Ενόπλων Δυνάμεων και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους υπόλοιπους εθελοντές.

Συγχαρητήρια σε ΕΚΑΒ και γιατρούς

«Οι γιατροί της Αθήνας έδωσαν για άλλη μια χρονιά δυναμικό παρών στη σημαντική αυτή διοργάνωση προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Συγχαίρουμε το ΕΚΑΒ για την άψογη διοργάνωση της υγειονομικής κάλυψης των αθλητών καθώς και τους εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές που συμμετείχαν. Οι δρομείς απ’ όλες τις χώρες ανέδειξαν τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης τιμώντας την ελληνική ιστορία και παράδοση σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση», δήλωσε σχετικά ο κ. Πατούλης.

Loading