Βιβλική καταστροφή στη Νικήτη Χαλκιδικής (pics, vd)

Σοκάρουν οι εικόνες από την καταστροφή στη Νικήτη Χαλκιδικής, η οποία κυριολεκτικά βούλιαξε μετά την έντονη βροχόπτωση διάρκειας δύο περίπου ωρών που έπληξε την περιοχή.

propoli

Μάλιστα, ο όγκος του νερού που κατέβηκε από το βουνό ήταν τόσο μεγάλος, που έσπασε τα φράγματα και το δίκτυο ομβρίων υδάτων, ενώ το halkidikinews.gr κάνει λόγο για καταστροφή κάθε υποδομής στην παραλιακή ζώνη.

Οι εικόνες, εξάλλου, μιλούν από μόνες τους, καθώς σε αυτές βλέπουμε δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, διασταυρώσεις να μοιάζουν με λίμνες, αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων να έχουν παρασυρθεί στη θάλασσα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής αναμένεται να ζητήσει να κηρυχθεί η Νικήτη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, την ώρα που η Πυροσβεστική Υπηρεσία και μηχανήματα του Δήμου Σιθωνίας προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό.

Προβλήματα και στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής

Αξίζει να σημειωθεί, ότι προβλήματα από την κακοκαιρία προκλήθηκαν και στην Κασσάνδρα, όπου αρκετοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και σε αρκετά σημεία έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Η καταστροφή έρχεται στη χειρότερη χρονική περίοδο, στην «καρδιά» του καλοκαιριού την οποία ανέμεναν πώς και πώς οι επαγγελματίες του τουρισμού…

Δείτε εικόνες από την καταστροφή στη Νικήτη:

Δείτε σε video τις σκηνές αποκάλυψης στη Νικήτη:

Ένταση βροχής στην Νικήτη Χαλκιδικής – Ιούνιος 26, 2018

Παρακολουθήστε την ένταση της βροχής στην Νικήτη Χαλκιδικής πρίν απο 2 ώρες όπου και ξεκίνησαν τα έντονα φαινόμενα.Βίντεο απο την κ. Niky Rot

Gepostet von Northmeteo am Dienstag, 26. Juni 2018

Πηγή φωτογραφιών: Halkidikinews, Facebook Στέλιος Γεωρ. Ρήγας, northmeteo

Loading