Κηφισιά: Με καλάζνικοφ πυροβόλησαν την 33χρονη

Νεκρή στο ίδιο της το όχημα σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά μία 33χρονη γυναίκα.

propoli

Το θύμα, ένοικος της πολυκατοικίας, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας Μercedes, και έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ στο εξωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν κάλυκες (από καλάζνικοφ και πιστόλι), γεγονός που καταδεικνύει ότι πρόκειται για εν ψυχρώ εκτέλεση. Τις αρχές ειδοποίησε περίπου στις 15:40 η μητέρα της.

Το «βιογραφικό» της

Πρόκειται για 33χρονη Ελληνίδα, με βαρύ ποινικό μητρώο, καθώς έχει κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για ληστείες, κλοπές, υποθέσεις ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ πιθανολογείται ότι έχει εμπλακεί και σε ληστεία χρηματαποστολής το 2009, υπόθεση για την οποία συγκατηγορούμενός της ήταν «βαρύ» όνομα της αθηναϊκής νύχτας.

Το 2011, το θύμα, ενώ ήταν έγκυος, είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην περιοχή του Γαλατσίου Αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν θα πρόκειται για ακόμη ένα θύμα στον «πόλεμο της νύχτας», που έχει λάβει διαστάσεις τα δύο τελευταία περίπου χρόνια.

Την προανάκριση του συμβάντος έχουν αναλάβει οι αρμόδιες αρχές.

Loading