INTIME

Αττική:Πλημμύρισαν δρόμοι, σπίτια και σταθμοί του μετρό

Διακόσιες είκοσι κλήσεις έχει δεχθεί έως τώρα η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοηθείας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Αττική. Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από περιοχές των Δυτικών προαστίων, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και το Μαρούσι.

propoli

Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης παραμένει κλειστή η λεωφόρος Μεσογείων, στην υπόγεια γέφυρα στην Κατεχάκη, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στους υπόλοιπους δρόμους που είχαν κλείσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, στην Καζαντζόγλου, στη Μιχαλακοπούλου, στην Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι, καθώς και στη λεωφόρο Λαυρίου.

Χωρίς να κάνουν στάση διέρχονται οι συρμοί του μετρό στον σταθμό Πανόρμου

Προβλήματα και στο δίκτυο του μετρό προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση την Κυριακή στην Αττική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό «Πανόρμου» λόγω της έντονης συσσώρευσης νερού στις αποβάθρες. Οι συρμοί διέρχονται, χωρίς όμως να κάνουν στάση.

Νωρίτερα πρόβλημα είχαμε για περίπου 15 λεπτά και στο σταθμό του μετρό «Νομισματοκοπείο», καθώς δεν υπήρχε φωτισμός λόγω διακοπών ρεύματος.

«Απαγορευτικό» της Περιφέρειας Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους πολίτες, εποχουμένους και πεζούς, να αποφεύγουν να κινούνται στους δρόμους αυτές τις ώρες λόγω της έντονης βροχόπτωσης σε όλη την Αττική.

Οδηγίες σχετικά με την αντιμετώπιση του έντονου καιρικού φαινομένου στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Loading