INTIME

Μάτι: Η στιγμή που φωτιά περικυκλώνει το σπίτι του (vd)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί ίσως από τα πιο ενδεικτικά βίντεο από τη φρίκη που έζησαν οι κάτοικοι στο Μάτι όταν η περιοχή περικυκλώθηκε από τη φωτιά την περασμένη Δευτέρα. 

propoli

Όπως φαίνεται και στο βίντεο η φωτιά  πέρασε κυριολεκτικά από πάνω του.

Όπως αναφέρει ο χρήστης του facebook που ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο ο λόγος που δεν έφυγε από το σπίτι ήταν επειδή πήγε να βάλει τη γάτα μέσα στο σπίτι και κλείστηκε έξω.

Η φωτιά όμως είχε ήδη πλησιάσει και εκείνος είχε εγκλωβιστεί. Εν τέλει ο άνθρωπος που προφανώς είχε άγιο, κατάφερε να σωθεί κρατώντας τη γάτα του στα χέρια του καθώς έμεινε  ακουμπώντας με την πλάτη στον τοίχο.

Από τα πιο τρομακτικα και σοκαριστικα βίντεο που έχω δει από τις φωτιές στο Μάτι/Νέο Βουτζα πριν μερικές μέρες Έζησε όλο αυτό που βλέπετε και ο άνθρωπος ζει και είναι μια χαράΠέρασε η φωτιά κυριολεκτικά από πάνω του…Επειδή έχω λάβει άπειρα μηνηματα με ερωτήσεις**Ο λόγος που δεν έφυγε ήταν επειδή πήγε να βάλει τη γάτα μέσα στο σπίτι και κλείστηκε έξω, ο αέρας έκλεισε τη πόρτα και είχε πάρει λάθος κλειδιά μαζί του και η φωτιά ήταν από μπροστά και πίσω το ίδιο *****Και για οσοι με ρωτάνεΔεν είμαι εγώ αυτός στο βίντεο καιΝΑΙ Σώθηκαν αυτός και 2 από τις 3 γάτες του(με όλο το σεβασμό δεν μπορώ να απαντήσω σε άλλα μηνηματα όμως γιατί έχω δεχτεί χιλιάδες) Το Πως—> Εκατσε κολλητά στον τοίχο του σπιτιού και στη συνέχεια μπήκε στο γκαράζFootage from the recent bushfire tragedy, and for those who are wondering, yes him and some of his cats survived (Athens Greece Neo Voutza area)THE SURVIVORS STORY ON HOW HE ESCAPED THE FIRE….https://youtu.be/As8-G0MzI0k

Gepostet von Jon Xena am Donnerstag, 26. Juli 2018

Loading