Μέχρι τι ώρα θα παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα

Από την περασμένη Πέμπτη έχει τεθεί σε ισχύ το διευρυμένο ωράριο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα είναι ανοικτά και σήμερα για τις τελευταίες αγορές των καταναλωτών πριν την ολιγοήμερη άδεια.

propoli

Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος, προτείνει για σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (27/4) στα καταστήματα να παραμείνουν ανοικτά από τις 9 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.

Αναλυτικά το προτεινόμενο ωράριο:

Να ανοίξουν τα καταστήματα στις 9 το πρωί και να κλείσουν στις 3 μετά το μεσημέρι προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών (ΕΣΑ) για το Μεγάλο Σάββατο.

Για τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4) ο ΕΣΑ προτείνει τα καταστήματα να μείνουν κλειστά.

Το ωράριο στη Θεσσσαλονίκη:

Το ωράριο που έχει προταθεί κατά την πασχαλινή περίοδο σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) για το Μεγάλο Σάββατο προβλέπει άνοιγμα των καταστημάτων στις 10 το πρωί και κλείσιμο στις 4 το απόγευμα.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, τα καταστήματα στην πόλη θα παραμείνουν κλειστά και θα επαναλειτουργήσουν από την Τρίτη.

ΣΕΛΠΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) έχει προτείνει το εξής ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων των επιχειρήσεων -μελών του για την περίοδο των εορτών Πάσχα 2019 σε όλη την επικράτεια:

Μ. Σάββατο (27/04): 09:00-20:00

Δευτέρα του Πάσχα (29/04): τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Loading