Μαραθώνας: Πάνδημη συγκέντρωση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο

Συγκέντρωση και διαμαρτυρία ενάντια στη «διοίκηση του manager» ετοιμάζουν σήμερα το απόγευμα οι κάτοικοι του Μαραθώνα, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου.

propoli

Επεισοδιακή αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση στις 18:00 του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτός από τη συγκέντρωση υπάρχει ανοιχτό μέτωπο και από τους δημοτικούς συμβούλους.

Οι 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους ζητούν την παραίτηση του -άφαντου στις φονικές πυρκαγιές- δημάρχου Ηλία Ψινάκη.

Στόχος είναι να εκδοθεί ψήφισμα για την παραίτησή του, καθώς το κλίμα εναντίον του είναι ιδιαίτερα αρνητικό, τόσο εντός Μαραθώνα όσο και σε επίπεδο κοινής γνώμης.

Την ίδια ώρα η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών ενισχύεται αντί να καταλαγιάζει για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε την 23η Ιουλίου.

Σε κάλεσμα που απηύθυναν και μέσω των κοινωνικών δικτύων, τα μέλη της «Δύναμης Πολιτών Μαραθώνα» τονίζουν ότι «πρέπει να καταλάβει ότι τα ψέματα τελείωσαν, ότι δεν τον θέλουμε».

Και συμπληρώνουν: «Συνεχώς απών από τα καθήκοντα του, ακόμα και σε καταστάσεις κρίσης όπως τα πρόσφατα δραματικά γεγονότα με τις φωτιές στην περιοχή μας.

Δείτε την πρόσκληση για τη συγκέντρωση εδώ

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Μαραθώνα στις 25 Ιουλίου, από το οποίο δεν παρέστη ο Δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, επικράτησε ένταση από κατοίκους που ζητούσαν να μάθουν γιατί δε δόθηκε εντολή για εκκένωση της περιοχής.

 

Loading