Παντελίδης: «Η πρόκριση στη Λάρνακα»

«Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα όπως όλα τα παιχνίδια. Έτσι έχει έρθει η ομάδα εδώ, με στόχο να πάρει την πρόκριση»: ήταν τα πρώτα λόγια του Σάββα Παντελίδη, την παραμονή της ρεβάνς με την ΑΕ Λεμεσού. Ο τεχνικός του Άρη είπε ακόμη ότι: «Από το προηγούμενο παιχνίδι μέχρι σήμερα, αυτές τις έξι μέρες δουλέψαμε με σοβαρότητα, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά και αύριο θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

propoli

Για τα αγωνιστικά πλάνα του, ανέφερε: «Κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας, θα δείτε αύριο. Έχω καταλήξει. Ο Λάρσον είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Για τον Ντάνιελ Λάρσον, η δεύτερη «μάχη» με τη Λεμεσό είναι το ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει και στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. 

«Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι και αύριο, όπως το πρώτο. Είμαστε θετικοί στη σκέψη μας, ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά. 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading