Παραλύει η χώρα αύριο, «φρένο» στα ΜΜΜ

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται την Τετάρτη 30 Μάϊου ολόκληρη η χώρα, λόγω και της 24ωρης γενικής απεργίας που αποφάσισε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

propoli

Μάλιστα με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ καλεί τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους να συμμετάσχουν αύριο στο συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.  Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Μαΐου, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι τους.

Δεμένα τα πλοία, ακυρώσεις πτήσεων

Κανένα δρομολόγιο πλοίο δε θα πραγματοποιηθεί την αυριανή ημέρα, μιας και η ΠΝΟ αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Παράλληλα πρόβλημα θα υπάρξει και με τις πτήσεις εξαιτίας της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Η Aegean ανακοίνωσε ακυρώσεις αλλά και τροποποιήσεις πτήσεων δικές της αλλά και της Olympic Air.

Συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι

Τέλος τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018 έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ.

 

 

Loading