ΙΝΤΙΜΕ

Το τελευταίο «αντίο» στον Π. Γιαννακόπουλο (pics)

Εκατοντάδες άνθρωποι, επώνυμοι και ανώνυμοι, επιχειρηματίες και αθλητές έσπευσαν από νωρίς σήμερα το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να προσκυνήσουν τη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου, του γνωστού επιχειρηματία και πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε ηλικία 89 ετών.

propoli

Να σημειωθεί ότι στη Μητρόπολη βρέθηκαν από το πρωί, παλαίμαχοι και νυν αθλητές του Παναθηναϊκού, όπως ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο Νίκος Τζουνάκος, ο Γιώργος Ροκίδης, ο Γιάννης Τομαράς κ.α.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα και ένας χαρισματικός άνθρωπος. Γεννήθηκε για να δίνει χαρά στους ανθρώπους. Τον ζήσαμε από κοντά το 1972 όταν ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Είμαστε ταυτισμένοι με τον ποδοσφαιράνθρωπο Παύλο Γιαννακόπουλο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ροκίδης.

Επίσης τη σορό του γνωστού επιχειρηματία προσκύνησαν επίσης γνωστοί άνθρωποι της πολιτικής, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής,  ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Βασιλειάδης κ.α.

Τέλος, στην Μητρόπολη βρέθηκαν αθλητικοί παράγοντες και επιχειρηματίες όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και πολλοί πρώην και νυν αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού  όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Αντώνης Φώτσης, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Τσάβι Πασκουάλ.

Τέλος ύστατο χαιρετισμό στον πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού απηύθυναν και χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού που συνέρρευσαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μητρόπολη Αθηνών.

Loading