Φωτό αρχείου

Προφυλακιστέος ο 32χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του

Στη φυλακή οδηγείται ο 32χρονος από τη Γεωργία που κατηγορείται για τη δολοφονία με στραγγαλισμό της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του, στην Καλλιθέα. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά από την απολογία του.

propoli

Απ’ την πλευρά του, ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος, ενώ μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του αγκάλιασε τον 11χρονο γιο του που ήταν στα δικαστήρια, λέγοντάς του να μην πιστεύει τίποτα από όσα ακούγονται, γιατί ο μπαμπάς του είναι αθώος και να κάνει υπομονή.

Τι υποστήριξε ο 32χρονος

Στην απολογία του υποστήριξε, ότι την ημέρα του εγκλήματος είχε περάσει το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στα Πετράλωνα.

Ισχυρίστηκε μάλιστα, ότι δεν ανέβηκε καν ο ίδιος στο διαμέρισμα της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς του κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους.

Ακόμα, είπε ότι δεν είχε κλειδιά του διαμερίσματος της Καλλιθέας. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, στην απολογία του άφησε αιχμές για το ρόλο του συντρόφου της 29χρονης, που είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως έχει μάλιστα καταθέσει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος της Καλλιθέας, την Κυριακή το πρωί κάποιος άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι και όταν το άτυχο θύμα, που απουσίαζε, επέστρεψε στο σπίτι, ακολούθησε άγριος καυγάς .

Loading