Πρόεδρος ΠΟΑΣΥ: «Ο νόμος δεν τηρείται λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων»

Οι πολιτικές σκοπιμότητες που υπάρχουν είναι αυτές που δεν επιτρέπουν να εφαρμοστεί ο νόμος σε περιοχές όπως είναι τα Εξάρχεια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο.

propoli

«Όταν εδώ και χρόνια είμαστε το μοναδικό κράτος στο οποίο σε ορισμένα σημεία είτε κακοποιοί είτε κάποιοι που κάνουν επιθέσεις με το πέπλο του αναρχισμού κρύβονται σε κτήρια που απαγορεύεται να πάει η αστυνομία, καταλαβαίνετε τι γίνεται. Δεν θέλουν να ταράξουν νερά γιατί δεν θέλουν να ξεβολέψουν. Η μεγάλη πλειοψηφία των κυβερνήσεων τους προστατεύει αυτούς τους κυρίους» τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

«Η λύση είναι η χάραξη κοινής πολιτικής γραμμής»

Ο κ. Γερακαράκος μίλησε και για το ποια είναι κατά τη γνώμη του η μοναδική λύση του συγκεκριμένου προβλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο… προφίλ των επιτιθεμένων.

«Η αστυνομία θα μπορέσει να δώσει τη λύση όταν μια κυβέρνηση καλέσει τα άλλα κόμματα και χαράξουν μια κοινή πολιτική χωρίς αντιδράσεις. δεν έχω δει καμία κυβέρνηση να παίρνει πρωτοβουλίες και να δείχνει ότι σε περιοχές που είναι καταφύγιο και άλλων κακοποιών υπάρχει το κράτος. Αντίθετα βλέπω ότι η Δημοκρατία και το κράτος συνεχώς υποχωρούν.

Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει ένα μείγμα αλλοδαπών εγκληματιών και αναρχικών υπό το πέπλο του αναρχισμού».

 

Loading