Σοκ στη Ρόδο με τη σορό φοιτήτριας στα βράχια

Τεράστιο σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Ρόδου, η είδηση του θανάτου μιας 21χρονης φοιτήτριας, η οποία εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 28ης Νοεμβρίου κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην τοποθεσία «Φώκια» στους Πεύκους.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, συναγερμός σήμανε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου, όταν κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, εντόπισε στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους τη γυμνή σορό άγνωστης γυναίκας ηλικίας 25-35 ετών, η οποία φορούσε μονάχα το στηθόδεσμό της, λευκή, με ύψος περίπου 1,75 μ., με μαύρα μαλλιά και κανονική σωματική διάπλαση, ενώ στο δεξί πόδι, στη γάμπα, έφερε τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο χρώματος μαύρο και κόκκινο.

Η σορός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του νησιού, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου αλλά και στοιχεία τέτοια που να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή της.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, κλήθηκε να μεταβεί στο νησί, προκειμένου να προβεί στην καθιερωμένη αναγνώριση. Το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο, χρώματος μαύρο και κόκκινο που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού η άτυχη Ελένη, ήταν ένα από τα στοιχεία που επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της.

Η 21χρονη σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, στη Ρόδο.

Σε έρευνα που έγινε με την συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην οικία της, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεν προέκυψαν στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα ενώ κομβικής σημασίας για την πορεία των ερευνών αποτελεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνομιλιών, που έχει ήδη παραγγελθεί.

Τονίζεται ακόμη ότι δεν έχουν βρεθεί τα ρούχα της ως και άλλα προσωπικά της αντικείμενα πέριξ της παραλίας, ενώ ένα μεγάλο ερωτηματικό για τις αρχές είναι γιατί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Loading